Rólunk

A Salcura Natural Skin Therapy olyanok számára készít magas hatékonyságú és természetes termékeket, akik bőrirritációval, allergiával rendelkeznek. Az eredetileg Dr Martin Schiele orvosbiológus által kifejlesztett készítményekkel a SALCURA termékcsalád már tíz éve segít az érintettek problémáin.

Hiszünk a homeosztázis elveiben - a bőr öngyógyító képességében, amely a tápanyagok bevitelétől nagyban függ. Ezért készítjük termékeinket természetes olajok és kivonatok hozzáadásával, így biztosítva, hogy az Ön bőre annyi tápanyaghoz jusson, amennyihez csak lehetséges.

A SALCURA termékek nagy mennyiségben tartalmaznak természetes összetevőket, melyek mellett készítményeink úttörőnek számítanak a kolloid oldatok alkalmazásában is. A test saját folyadékai (mint például a vér) természetes kolloid jellegűek. Spray alkalmazásával, úgymond utánozzuk a megfelelő tápanyagok biológiai hozzáférhetőségét a bőr számára, amely így könnyebben segít a szervezetnek felszívni és hatékonyan hasznosítani azokat.

Termékeink elkészítésénél kerüljük azoknak a szintetikus anyagoknak a használatát, amelyek széles körben elterjedtek, mégsem alkalmasak az érzékeny bőr kezelésére. Mindezeken felül termékeinket dermatológiailag teszteljük, ezzel biztosítjuk, hogy készítményeink eredményesen használhatóak legyenek a rendkívül érzékeny bőrűek számára is.

Mi biztosítjuk Önnek bőre hosszú távú és fenntartható egészségét és kiegyensúlyozottságát.

Tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy minden bőr más, szívesen állunk rendelkezésére! Mivel mi valóban odafigyelünk Önre és az Ön bőrére, ezért kérjük, hogy írjon nekünk, ha kérdése van vagy ha tanácsra van szüksége! 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk vásárlóink részére.