30 NAPOS ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA VAGY PÉNZVISSZAFIZETÉS

A hozzánk érkező visszajelzésekben sokan elmondják, hogy korábban számtalan olyan terméket vásároltak és próbáltak ki, melyek többségével elégedetetlenek voltak. Sokszor tapasztaljuk azt, hogy az eredményesség iránti vágy ösztönzi az embereket arra, hogy a SALCURA termékeket is próbára tegyék. Célunk, hogy Ön is magabiztosan adhasson esélyt a termékeinknek, ezért ajánljuk fel a 30 napos pénzvisszafizetési garanciát! Ha nem 100%-osan elgedett termékünkkel, küldje vissza nekünk a terméke(ke)t, és mi visszatérítjük a teljes összeget.

Visszafizetési garanciánk a www.salcuraborapolas.hu weboldalon keresztül, telefonon vagy e-mail-en nálunk leadott rendelés esetén érvényesíthető.
Amennyiben gyógyszertárban vásárolta meg termékünket, ezesetben a vásárlás helyszínén jelezheti elégedetlenségét.

Visszafizetési folyamat menete:

  1. Hívjon fel minket +36-30/854-2470-es telefonszámon.
  2. Küldje vissza a terméket eredeti csomagolásában hozzánk az alábbi címre: Bet Pharma Kft., 2040 Budaörs, Vasút u. 13.
  3. Kérjük, mellékelje a vásárlást igazoló számlát vagy nyugtát annak érdekében, hogy a visszefizetést el tudjuk indítani.
  4. 5 munkanapon belül visszautaljuk vagy elküldjük Önnek a termék árát

MEGJEGYZÉS:

A termékből használt mennyiség, vagy annak fizikai állapota nem befolyásolja a visszafizetést! A postázás költségei a vásárlót terhelik. Ez alól kivételt jelent, ha rossz vagy nem a megrendelt terméket küldtünk el Önnek! A 30 napos pénzvisszafizetési garancia KIZÁRÓLAG a saját weboldalunkon keresztül vásárolt termékekre vonatkozik!


INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Magyarország területére ingyenesen kiszállítjuk Önnek a megrendelt SALCURA termékeket abban az esetben, ha a megrendelt termékek kosárértéke meghaladja a 15.000,- Ft-ot.


SZEMÉLYES VÁSÁRLÁS LEHETŐSÉGE

A SALCURA termékek megvásárlására hamarosan személyesen is biztosítunk lehetőséget folyamatosan bővülő partnerhálózatunkon keresztül. Partnereink elérhetőségét honlapunkon és Facebook oldalunkon is közzétesszük majd.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT / TELEFONOS TERMÉKRENDELÉS: +36308542470

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk vásárlóink részére.