Történetünk

"1999 óta személyesen szerezhetek tanúbizonyságot arról, hogy a természetes, bioaktív készítmények milyen pozitív hatással lehetnek az emberek bőrére. Apám, Dr. M. Schiele kutatásai és munkája még ma 2018-ban is megállják a helyüket. Bio-orvosi kutatásai nagymértékben tényszerű és évszázados kutatásokon alapultak, melyek segítenek beazonosítani és tesztelni az egyes bioaktív anyagok emberi egészségre gyakorolt pozitív hatásait. A korai kutatási területek közé tartozott a mezőgazdasági biológia, amelyet az emberi biológia vizsgálata követett - beleértve az immunológiát és a termékenységet is -, míg a 90-es évek végére fókuszba került a bőrgyógyászat. 

A bőrgyógyászatban Dr. Schiele felismerte, hogy a legtöbb bőrbetegségben szenvedő beteg - különösen a száraz atopiás bőrpír esetén - nem tudta hatékonyan kezelni a betegségét. A különböző, hatástalannak bizonyuló termékek enyhítették a tüneteket, de nem biztosítottak hosszú távú megoldást a bőrproblémákra. Ez az elégedetlenség késztette dr. Schiele-t, hogy kutatásait új gondolkodásmódra alapozza, és alternatívát nyújtson. Személy szerint emlékszem, hogy több mint 30 éve szenvedő már-már hitüket vesztő betegek végül megkönnyebbülhettek Dr. Schiele újításainak köszönhetően.

Dr. Schiele létrehozott egy sor kolloid spray terméket, amelyben a megfelelő ásványi anyagok, olajok és vitaminok folyékony keveréke megfelelő alternatívát nyújtott a ragadós krémekkel és kenőcsökkel szemben. Ezek a termékek nemcsak "felhasználó-barátabbak" voltak, hanem a könnyű felszívódásuk következtében a használóik gyorsabban tapasztalhattak javulást a száraz és atópiás tüneteikkel kapcsolatosan."

Martin Schiele
társ-alapító és bőrspecialista

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk vásárlóink részére.